top of page

PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Podaljševanje trepalnic je postopek, pri katerem zagotovimo urejen videz, brez vsakdanjega nanašanja maskare. Trepalnice izgledajo daljše in gostejše.

V našem salonu Vam nudimo podaljševanje trepalnic s tehniko 1 na 1, pri kateri se trepalnice nanašajo ročno na vsako posebej. Najprej jih očistimo, nato na vsako naravno trepalnico prilepimo podaljšano trepalnico. Izberemo lahko različno dolžino, debelino in ukrivljenost trepalnic.

Trajanje postopka je odvisno od števila oziroma gostote trepalnic.

Uporabljamo visoko kakovostne materiale priznane znamke Xtreme lashes, ki so vodilni  v podaljševanju trepalnic.

Obstojnost je odvisna predvsem od cikla rasti vsake posameznice, saj trepalnica izpade skupaj z naravno. Če je rast trepalnic počasnejša, je obstojnost daljša. Trepalnice so obstojne vse do 6 tednov, korekcija pa se priporoča približno na 2-4 tedne. Obstojnost lahko bistveno podaljšamo tudi z nego doma, tako da skrbimo da so vsak dan počesane in čiste. Trepalnice so odporne na vodo, zato jih umivanje/tuširanje ne poškoduje. Priporočljivo je le, da jih ne močite prvih 24 ur. S podaljšanimi trepalnicami se prav tako lahko kopate v morju ali bazenu. Po želji lahko dodatno  uporabljate tudi maskaro, barvico za oči ali eyeliner, vendar je priporočena uporaba izdelkov, ki ne vsebujejo olja.

Trajanje: 120 – 150 min

Cena:  65€

KOREKCIJA PODALJŠANIH TREPALNIC

Manj kot polovica

Trajanje: 45 min

Cena: 30€ 

Polovica

Trajanje: 60 min

Cena: 40€ 

Več kot polovica

Trajanje: 75 min

Cena: 50€ 

ODSTRANJEVANJE PODALJŠANIH TREPALNIC

Trajanje: 15 min

Cena: 15€

KERATINSKO VIHANJE TREPALNIC

Keratinsko vihanje trepalnic je postopek, pri katerem s pomočjo posebnih tekočin naravne trepalnice privzdignemo in zavihamo. Po postopku so videti daljše in bolj polne, rezultat pa je obstojen do 8 tednov ali več. Obstojnost je odvisna od cikla rasti vsakega posameznika. Postopek je primeren tako za ženske kot moške. Izvaja se lahko na kratkih ali dolgih trepalnicah. Pri delu uporabljamo materiale znamke InLei.

Trepalnice najprej očistimo, nato izberemo velikost silikonske blazinice, glede na dolžino naravnih trepalnic. Blazinico pritrdimo na zgornjo veko in nanjo s posebnim vodotopnim lepilom pričvrstimo trepalnice, ki jih moramo ločiti vsako posebej. Nato nanesemo lifting losjon, ki ga pustimo delovati in ga po 6-12 min speremo. Sledi nanos fixing losjona. Postopek je enak kot pri nanosu prvega, le da je čas delovanja polovico krajši. Po žeji lahko trepalnice še pobarvamo in tako dosežemo še bolj viden učinek. Trepalnice očistimo in nanesemo negovalni losjon, s katerim postopek zaključimo.

Priporočeno je, da 24 ur po postopku trepalnic ne močite ali izpostavljate pari (savna). Odsvetovana je tudi uporaba ličil. Po pretečenih 24 urah je dovoljeno vse, saj bodo trepalnice ostale enake, dokler se ne obnovi celoten cikel rasti.

Trajanje: 45 – 60 min

Cena: 50€ 

bottom of page