top of page

NEGA OBRAZA

Stres, onesnaženo ozračje, nezdrava hrana, kajenje in drugi škodljivi zunanji in notranji vplivi vplivajo na stanje in izgled Vaše kože, zato je še toliko bolj pomembno, da zanjo redno skrbimo s pravilno nego.

Za izvajanje storitev nege obraza uporabljamo kozmetiko Thalgo, ki temelji na prahu morskih alg in vsebuje druge bogate morske sestavine – minerale, vitamine… Morske sestavine vzpodbujajo učinkovito obnovitev in poživitev kože, ter ponovno vzpostavitev njenega naravnega ravnovesja s pomočjo vlaženja, čiščenja in učvrstitve. Vsak izdelek je pristen koncentrat izdelan v popolnem sožitju s kožo.

V našem salonu Vam nudimo 6 različnih vrst neg.

Postopek je enak pri vseh, razlikuje se le v izdelkih, ki jih nanašamo glede na stanje in tip kože. Kožo najprej površinsko očistimo s primernim čistilnim sredstvom. Izberemo piling obraza glede na nego, ki jo izvajamo. Če izvajamo nego za zrelo kožo, so pri pilingu dodani tudi posebni gibi, ki zmanjšajo vidnost gubic. Sledi globinsko čiščenje. Nanesemo masko in jo pustimo učinkovati 15 do 20 minut. Postopek zaključimo z masažo obraza in dekolteja in nanosom seruma.

Po želji se lahko med postopkom nege obraza pobarva tudi obrvi in trepalnice.

Nego prilagodimo Vašim željam in potrebam Vaše kože. Primerna je za ženske in moške.

Priporočljiva je enkrat mesečno, odvisno od stanja in tipa Vaše kože. Za najboljše rezultate priporočamo serijo šestih neg obraza s pripadajočim izborov izdelkov za nego doma, ki bodo pripomogli k trajnejšemu učinku. Vse izdelke lahko dobite pri nas.

THALGO HYDRA MARINE – VLAŽILNA NEGA

Vlažilna nega obraza za suho kožo z globinskim delovanjem. Učinkovina Modra alga imenovana tudi osrčje oceana, je 14 krat bogatejša s silicijem kot morska voda in omogoča globinsko vlaženje in remineralizacijo kože.

Koži povrne sijaj, jo navlaži in pomaga pri naravnem razstrupljanju.

Trajanje: 60 min

Cena: 65€           

THALGO COLD CREAM MARINE – NEGA ZA SUHO IN OBČUTLJIVO KOŽO

Blažilna glinena maska in kremasto mleko omogočata popolno sprostitev občutljive kože. Poznana je po hladilno – pomirjevalnem učinku, ki koži daje svež in bleščeč videz. Aktivna sestavina Hyposensine z dvojnim delovanjem zmanjšuje občutljivost kože.

Kožo intenzivno navlaži in obnovi.

Trajanje: 60 min

Cena: 65€

THALGO PURETE MARINE – NEGA ZA MASTNO IN MEŠANO KOŽO

Izdelki so bogati z glino, ki dobro vpija maščobo. Vsebujejo tudi nepozebnik, ki oži pore. Odstranjuje presežek sebuma in nečistoč. Preprečuje nastanek aken in koža je na pogled čistejša.

Trajanje: 60 min

Cena: 65€

THALGO SPIRULINE BOOST – RAZSTRUPLJEVALNA NEGA

Nega za prve gubice, povezane z urbanim življenskim slogom: onesnaženost, utrujenost, stres…

Temelji na morski algi spirulini in morskem magneziju.

Razstruplja, gladi prve gubice in posvetli polt.

Trajanje: 60min

Cena: 70€

THALGO NEGA S HIALURONOM ZA ZRELO KOŽO

Hialuronska kislina je sladkor, ki zadržuje in veže nase vodo. Od znotraj deluje na fine linije in zapolni globje gube. Spodbuja sintezo kolagena in elastina, kožo napolni, rezultat pa je viden takoj.

Koži povrne sijaj in zmanjša vidnost gubic.

Nega je priporočljiva po 35 letu starosti.

Trajanje: 75 min

Cena: 75€

THALGO NEGA S SILICIJEM ZA ZRELO KOŽO

Nega za intenzivno učvrstitev in preoblikovanje kože. Silicium je gradbeni element elastina in kolagena, ki zapolni globje gube in preoblikuje Vaš obraz. Masažni gibi zapolnijo gube in dvignejo obrazne poteze. Po eni negi boste izgledali mlajši, koža pa bo sijoča, čvrsta in gubice bodo manj opazne.

Nega je priporočljiva po 45 letu starosti.

Trajanje: 75 min

Cena: 85€

DERMADIAGNOSTIKA - ANALIZA KOŽE

Ali poznate stanje vaše kože?

Naprava Multi Skin Test Center MC1000 omogoča celovito, strokovno analizo stanja vaše kože.

Zahvaljujoč modularni tehnologiji sond, se diagnosticira stanje kože, ter določijo vse značilnosti, posebne cone in dermatološke težave, ki niso vidne s prostim očesom. Na podlagi meritev, se lahko glede na individualne zahteve priporočajo tretmaji in uporaba izdelkov za vsakodnevno nego doma.

Dobro poznavanje kože vam daje možnost, da določite svojo negovalno rutino in iz dneva v dan vidno izboljšujete kakovost in videz kože.

Naprava natančno analizira naslednje značilnosti kože:

  • Vlažnost (hidratacija) 

  • Vsebnost olj in sebuma

  • Tip kože

  • Stanje por

  • Kakovost kožne bariere

  • Rdečica (eritem)

  • Pigmentacija 

  • Stanje in globina gub

  • Elastičnost (biološka starost) kože

  • Ustvari izjemno kakovostne slike s kamero za kožo Visioscope® PC 35

 

Trajanje: 30min

Cena: 70€

bottom of page