top of page

MANIKIRA

Namen manikire je, da ohranimo roke in nohte zdrave in s tem pripomoremo k lepšemu videzu. Namenjena je tako ženskam, kot tudi moškim. V našem salonu Vam nudimo klasično manikiro, permanentno lakiranje in podaljševanje nohtov. Pri delu uporabljamo izdelke priznane blagovne znamke Mystic nails in En Vogue.

OSNOVNA NEGA

Pri klasični manikiri najprej s kleščami ali škarjicami previdno odstranimo obnohtno kožico, nato s pilico oblikujemo nohte do željene oblike in dolžine. Sledi masaža rok. Lahko se odločite za manikiro brez lakiranja, ali pa manikiro z lakiranjem. V tem primeru se po končani masaži rok nanese še lak po Vaši izbiri. Na noht najprej nanesemo podlak, sledita dve plasti barvnega laka in plast nadlaka. Manikiro zaključimo z nanosom olja za nego obnohtne kožice.

Trajanje: 20 min

Cena: 15€ 

OSNOVNA NEGA + LAKIRANJE

Trajanje: 30 min

Cena: 20€ 

         

 

PERMANENTNO LAKIRANJE

Postopek je enak kot pri klasični manikiri, razlikuje se le v lakiranju. Permanentni lak se suši v UV ali LED lučki in je obstojen do 4 tedne. Njegova največja prednost pa je to, da je lak takoj suh, poleg tega pa noht zaščiti pred zunanjimi vplivi. Videz permanentno nalakiranih nohtov je povsem naraven, saj lakiramo naravne nohte.

Trajanje: 45 min

Cena: 30€

ODSTRANJEVANJE PERMANENTNEGA LAKA

Trajanje: 30 min

Cena: 22€ 

 

PODALJŠEVANJE NOHTOV

Pri podaljševanju na naraven noht nanesemo gel, ki se suši v UV ali LED lučki.

Postopek začnemo enako kot pri klasični manikiri ali permanentnem lakiranju. Najprej previdno odstranimo obnohtno kožico in oblikujemo nohte. Izbirate lahko med dvema metodama podaljševanja nohtov in sicer podaljševanje s šablono ali podaljševanje s konico. Običajno se izvaja največ podaljševanja s šablono, če pa so naravni nohti zelo kratki se včasih odločimo za podaljševanje s konico. Postopka se med seboj minimalno razlikujeta, obstojnost pa je enaka pri obeh. Podaljšani nohti lahko zdržijo vse do 8 tednov ali več, vendar se zaradi narastka korekcija priporoča na približno 5 tednov. Postopek je primeren predvsem za vse, ki bi si želele imeti dolge nohte.  Podaljševanje pa je odlična rešitev tudi za vse, ki bi se želeli odvaditi grizenja nohtov.

 

PODALJŠEVANJE NOHTOV S ŠABLONO

Ko uredimo nohte in obnohtno kožico, nanesemo šablone, ki jih namestimo pod noht. S pomočjo šablone nohte podaljšamo do željene dolžine. Noht najprej razmastimo in nanesemo primer, ki bo omogočil boljšo obstojnost in oprijem vseh nadaljnih plasti. Nadaljujemo z base gelom, ki ga sušimo v UV ali LED lučki. Sledi nanos builder gela, s katerim ustvarimo željeno obliko nohta in ga prav tako sušimo v lučki. Odstranimo šablone in nohte po potrebi še dodatno oblikujemo. Nanesemo željeno barvo in zaključimo z nanosom nadlaka. Sledi še masaža rok in nanos olja za obnohtno kožico.

Trajanje: 100 min

Cena: 46€

PODALJŠEVANJE NOHTOV S KONICO

Uredimo nohte in obnohtno kožico, nato izberemo pravilno velikost konice, ki se bo prilegala velikosti naravnega nohta. Nohte razmastimo in na vsakega posebej prilepimo izbrano velikost konice. Nohte skrajšamo in oblikujemo po želji. Sledi nanašanje gela. Nanesemo primer, nadaljujemo z base gelom in builder gelom. Vsakega posebej sušimo v lučki. Nohte oblikujemo, nanesemo željeno barvo in nadlak. Postopek zaključimo z masažo rok in oljem za obnohtno kožico.

Trajanje: 100 min

Cena: 44€

KOREKCIJA PODALJŠANIH NOHTOV

Trajanje: 90 min

Cena: 40€ 

ODSTRANJEVANJE PODALJŠANIH NOHTOV

Trajanje: 45 min

Cena: 26€

bottom of page