top of page

LAMINACIJA OBRVI

Laminacija obrvi je trajen, neboleč postopek oblikovanja obrvi,  pri katerem dlačice s posebnimi losjoni oblikujemo in tako dosežemo željeno obliko in navidezno gostoto.

Po postopku so obrvi bolj polne in izrazite, rezultat pa je obstojen od 4-6 tednov. Obstojnost je odvisna od cikla rasti vsakega posameznika. Laminacija je primerna za vsakogar, izvaja se lahko na tankih in redkih ali na močnejših in neubogljivih dlačicah. Pri delu uporabljamo materiale znamke InLei.

Obrvi najprej očistimo, nato s krtačko pričvrstimo dlačice navzgor.

Nanesemo prvi losjon in pustimo učinkovati 6-12 min. Sledi nanos drugega losjona, s katerim dlačice utrdimo. Pustimo učinkovati 5-8 min.

Na koncu nanesemo še hranilno maslo za obrvi in pustimo učinkovati 5 min.

Po želji lahko obrvi še pobarvamo in tako dosežemo še bolj viden učinek.

Postopek zaključimo z voskanjem. S pinceto odstranimo še posamezne dlačice, da dosežemo popolno obliko obrvi.

Priporočeno je, da 24 ur po postopku obrvi ne močite ali izpostavljate pari (savna). Odsvetovana je tudi uporaba ličil na tem predelu. Po pretečenih 24 urah, je dovoljeno vse, saj bodo obrvi ostale na mestu, dokler se ne obnovi celoten cikel rasti.

Trajanje: 60 – 75 min

Cena: 45€


NEYES BROWS OBLIKOVANJE OBRVI

Neyes brows je metoda za oblikovanje in rehabilitacijo naravnih obrvi, brez agresivnih posegov v kožo. Gre za postopek pri katerem, oblikujemo naravne obrvi na naraven način, zato se obrvi rehabilitirajo in sčasoma postanejo takšne kakršne želite.

Ker je rehabilitacija obrvi dolgotrajen postopek, je pomembno, da si stranka ne oblikuje več obrvi sama doma.

Postopek je personaliziran za vsako stranko posebej. Obrvi oblikujemo glede na njihovo obliko in na obliko obraza vsake stranke.

Končni rezultat je obstojen do 6 tednov.

Pri delu uporabljamo vrhunske materiale Neyes Brows, ki so prilagojeni različnim tipom kože, tudi najbolj občutljivi.

Pred začetkom postopka se najprej posvetujemo s stranko. Posvetimo se njenim željam in skupaj določimo optimalno obliko in barvo obrvi.

Postopek začnemo s čiščenjem, nato obrvi pobarvamo z izbranim odtenkom. Barvo pustimo učinkovati do 15min. Sledi personalizirano merjenje obrvi. Z nitko določimo začetek obrvi, najvišjo točko obrvi in konec obrvi, da dobimo 3 točke po katerih zarišemo okvir.  Sledi oblikovanje obrvi., pri katerem najprej postrižemo vse predolge dlačice, nato z voskom odstranimo obrvi izven zarisanega okvirja. S pinceto odstranimo še posamezne dlačice, da dosežemo popolno obliko obrvi. Postopek zaključimo z zapolnjevanjem obrvi s pomočjo svinčnika za obrvi in zasenčimo s senčilom.

Stranki lahko na njeno željo, po meri izdelamo šablono, za uporabo doma.

Trajanje: 60min

Cena: 37€

VZDRŽEVANJE OBRVI DO 6 TEDNOV

Trajanje: 30 -45min

Cena: 29€

bottom of page