top of page

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI POSLOVANJA

1. PODJETJE
Ime podjetja: Kozmetični salon Evelyn Eva Debeljak s.p.
Naslov : Zakriž 37a, 5282 Cerkno
Davčna številka: 39503763
Matična številka: 8301948000
Davčni zavezanec: Ne
Spletna stran: https://www.kozmeticnisalonevelyn.com/
Telefon: 064 294 272
Gmail: kozmeticnisalon.evelyn@gmail.com

2. SPLOŠNI POGOJI
Splošni pogoji  poslovanja veljajo za uporabo spletnih strani in spletne trgovine, za sklepanje kupoprodajnih pogodb na daljavo, med uporabnikom in podjetjem Kozmetični salon Evelyn Eva Debeljak s.p., Zakriž 37a, 5282 Cerkno, davčna številka: 39503763, matična številka: 8301948000. Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Objavljeni so na vidnem mestu na spletni strani in so vedno dostopni.  Z uporabo spletnega mesta in pred nakupom ponudnik izrecno opozarja na splošne pogoje ter zahteva, da se uporabnik z njimi seznani in da se z njimi strinja, preden opravi nakup. Če se uporabnik z njimi ne strinja, ne more opraviti nakupa. Splošni pogoji veljajo za vse produkte in storitve in za vse uporabnike. Uporabnika zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Pridržujemo si pravico do sprememb predpisov, ki urejajo poslovanje spletne trgovine in ostalih spletnih strani.

 

2.1 Opredelitev pojmov
- Ponudnik je Kozmetični salon Evelyn Eva Debeljak s.p.
- Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini
- Spletna trgovina je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku

 

2.2 Dostopnost informacij
Ponudnik se zavezuje, da bodo uporabniku vedno na voljo:


- Podatki o identiteti ponudnika (podjetje in njegov sedež , matična in davčna številka)
- Kontaktni podatki, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo s ponudnikom (naslov elektronske pošte, telefon...)
- Ključne informacije o izdelkih iz ponudbe spletne trgovine
- Informacije o cenah izdelkov
- Način, pogoji in stroški dostave izdelkov oz. izvršitve storitev, predvsem rok dostave
- Informacije o možnih načinih plačila
- Informacije o roku, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop
- Informacije o možnih načinih vračila izdelkov

 

3. INTELEKTUALNA LASTNINA
Logotip, pisna in slikovna vsebina spletne strani je po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP) zaščitena kot avtorsko delo ali druga oblika intelektualne lastnine, ki pripadajo podjetju Kozmetični salon Evelyn Eva Debeljak s.p. Vsebine objavljene na spletnih straneh se ne sme razmnoževati, prepisovati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja.


Vse blagovne znamke, trgovska imena ali imena podjetij, so registrirane blagove znamke teh lastnikov.


4. OPIS STORITEV
Spletna trgovina s kozmetičnimi izdelki. Sem spada prodaja kozmetičnih izdelkov, prehranskih dopolnil in darilnih bonov.  Fotografije izdelkov so simbolične.

 

5. POSTOPEK NAKUPA
Izberite željen izdelek in ga dodajte v nakupovalno košarico. Izdelke in količino vsakega izdelka v košarici je pred potrditvijo naročila možno poljubno spreminjati.

 

5.1 Naročilo oddate po naslednjih korakih:
- Najprej izberete način: standardna dostava ali osebni prevzem v salonu
V kolikor imate aktivno promocijsko kodo, jo vnesete v okno "Vnesi promocijsko kodo" in jo potrdite z gumbom "Uporabi", (promocijsko 
kodo lahko vnesete tudi pred plačilom naročila).
V kolikor želite k naročilu dodati opombo jo vpišete v okno "Dodaj opombo"
- Navedete kontaktne podatke 
- Navedete naslov in podatke za dostavo
- Navedete podatke za plačilo s plačilno kartico
- Postopek nakupa zaključite z gumbom "Oddaj naročilo"

 

5.2 Potrditev naročila
Ponudnik po prejemu naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih izdelkov in naročilo potrdi. Za preverjanje podatkov ali zagotavljanje točnosti dobave lahko ponudnik tudi kontaktira uporabnika na sporočeno kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik uporabnika po elektronski pošti obvesti o predvidenem roku dobave.

 

5.3 Blago odpremljeno
Ponudnik v dogovorjenem roku naročene izdelke pripravi in odpošlje. 

 

5.4 Račun
Uporabnik bo račun za svoje naročilo prejel pisno ali elektronsko. Račun, katerega ponudnik izda, uporabniku služi kot dokazilo o opravljenem nakupu in omogoča reklamacijo izdelkov, odstop od kupoprodajne pogodbe ter vračilo nepoškodovanih, neuporabljenih izdelkov.
Če uporabnik računa ne prejme, o tem obvesti ponudnika na elektronski naslov kozmeticnisalon.evelyn@gmail.com .


6. CENE 
Vse cene so v evrih in ne vključujejo DDV. Cena za izbran izdelek velja na dan nakupa oziroma na dan oddaje in zaključka naročila. Popusti oziroma akcijske cene se ob oddaji naročila samodejno upoštevajo. Če se popust oziroma akcijska cena ob končnem obračunu ne upošteva, more uporabnik ponudnika o tem prehodno obvestiti.  Če kupec poravna znesek, ki je bil obračunan brez določenega popusta ali akcijske cene in o tem ni predhodno obvestil ponudnika, se šteje, da je sprejel končno ceno pri oddaji naročila. Ponudnik se lahko po lastni presoji odloči, da kupcu izda dobropis za prihodnje nakupe v spletni trgovini. Pridružujemo si pravico do sprememb cen izdelkov v spletni trgovini brez predhodnega obvestila.

 

7. NAČIN PLAČILA
Plačilo se opravi v spletni trgovini preko plačilne kartice. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler kupnina ni v celoti plačana, blago ostane last ponudnika.

 

8. DOSTAVA IN DOBAVNI ROKI
Naročene izdelke iz spletne trgovine dostavlja Pošta Slovenije. Dobavni rok je praviloma od 1 do 5 delovnih dni. Če izdelki niso na zalogi in je dobavni rok daljši, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca s sporočilom. Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži.

 

Naročila, ki so ob delavnikih oddana  do 11. ure, se odpremi isti ali najpozneje naslednji delovni dan.
 

Strošek dostave znaša 4,50€.  Za nakupe nad 180€, je dostava brezplačna.
 

V primeru pošiljanja v druge Evropske države, se poštnina obračuna po trenutnem veljavnem ceniku Pošte Slovenije. 
 

Uporabnik lahko pri oddaji naročila izbere tudi osebni prevzem na naslovu:
Kozmetični salon Evelyn Eva Debeljak s.p.
Ulica bratov Učakar 52
1000 Ljubljana

 

9. GARANCIJA IN REKLAMACIJE
Ponudnik odgovarja za napake kupljenih izdelkov v spletni trgovini ter zagotavlja reklamacijo izdelkov v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije.
Uporabnik lahko izdelek reklamira, če izdelek nima lastnosti, ki jih je ponudnik izrecno zagotavljal, če je poslal napačne izdelke, izdelke v napačni količini ali izdelki kako drugače odstopajo od naročila. Uporabnik lahko prijavi reklamacijo na kontaktno telefonsko številko: 064 294 272  ali na elektronski naslov kozmeticnisalon.evelyn@gmail.com Uporabnik mora vračilu obvezno priložiti kopijo originalnega računa. Ponudnik bo potrdil prejem reklamacije in jo obravnaval v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov.

 

 

10. PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA IN VRAČILO IZDELKOV
Za odstop od pogodbe veljajo določila splošnih pogojev in veljavna zakonska določila  Zakona o varstvu potrošnikov. Uporabnik ima pravico, da v 14 dneh od dne prevzema naročenih izdelkov ponudniku na kontaktno telefonsko številko: 064 294 272  ali na elektronski naslov: kozmeticnisalon.evelyn@gmail.com sporoči, da odstopa od kupoprodajne pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navesti razloga za takšno odločitev.


V paket z vračilom  uporabnik navede:
- Številko naročila
- Izdelek, ki ga vrača

Stroške vračila krije uporabnik. Ponudnik bo kupnino vrnil najpozneje v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila, nazaj na uporabnikov račun iz katerega je bilo oddano naročilo. Če je uporabnik blago že prejel in od naročila odstopi, mora blago nepoškodovano in v nezmanjšani količini poslati ponudniku v 14 dneh po poslanem sporočilu o odstopu od naročila. Ponudniku ni treba sprejeti blaga in s tem odstopa kupca od pogodbe (ter posledično vračila kupnine), če sta blago ali njegova embalaža poškodovana ali se je njegova količina zmanjšala. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani  in v originalni, nepoškodovani in nepolepljeni embalaži skupaj s priloženo kopijo originalnega računa.

Paket uporabnik pošlje na naslov:
Kozmetični salon Evelyn Eva Debeljak s.p.
Ulica bratov Učakar 52
1000 Ljubljana

 

11. OMEJITEV ODGOVORNOSTI
Ponudnik se bo trudil za najboljše možno delovanje spletnega mesta, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za njegovo nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo spletno mesto na lastno odgovornost. Ponudnik ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnem mestu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. 

 

bottom of page