top of page

POLITIKA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

1. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Kozmetični salon Evelyn Eva Debeljak s.p. , lahko obdeluje osebne podatke, ki jih pridobi od uporabnika, kadar ta uporablja spletno stran, sodeluje v nagradnih igrah ali promocijah, nakupuje v spletni trgovini. 

 

1.1 Piškotki
Piškotki so tekstovne datoteke, ki jih spletna stran, ki si jo uporabnik ogleduje, prenese na računalnik ali drugo napravo, s katero brska po spletu (telefon, tablico). Vsebujejo informacije, ki pripomorejo k boljšemu delovanju spletne strani. Piškotki ne zbirajo uporabnikovih osebnih informacij in ne omogočajo nikakršne identifikacije uporabnika spletne strani.
 
1.2 Uporaba osebnih podatkov za nakup preko spletne trgovine
Ponudnik uporablja osebne podatke za izpolnjevanje vseh naročil, oddanih preko spletne trgovine. Informacije uporablja tudi za komunikacijo z uporabnikom, pregled naročil in da uporabniku zagotovi informacije o izdelkih. Osebni podatki, ki jih ponudnik obdeluje so: ime in priimek, elektronska pošta, IP naslov, podatki za dostavo in plačilo. Ponudnik  osebnih podatkov ne posreduje nikomur in jih hrani do uporabnikovega preklica.
 
1.3 Uporaba osebnih podatkov za sodelovanje v nagradnih igrah in promocijah
Ponudnik uporablja osebne podatke, da lahko uporabnika po izvedenem žrebu kontaktira, če je ta upravičen do nagrade. Informacije uporablja, za komunikacijo z uporabnikom in za objavo imena in priimka na družbenih omrežjih. Ponudnik  osebnih podatkov ne posreduje nikomur in jih hrani do uporabnikovega preklica.
Uporabnik ima pravico do vpogleda in popravka osebnih podatkov. V kolikor želi, da se podatki trajno izbrišejo to sporoči na telefonsko številko 064 294 272 ali na elektronski naslov: kozmeticnisalon.evelyn@gmail.com.
Pridržujemo si pravico, da predmetno Izjavo o varstvu osebnih podatkov po potrebi občasno prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov.

 

bottom of page