top of page

KEMIČNI PILING

Kemični (kislinski) piling je hiter, varen in učinkovit postopek za izboljšanje videza in delovanja kože, posvetlitev pigmentacij, glajenje gubic, ožanja por, izboljšanje tonusa in teksture kože.

Postopek je kratek, enostaven in skoraj neboleč. Na koži je prisotno le rahlo pikanje ali pekoč občutek. Primeren je za ženske in moške.

 

Za izvajanje pilingov uporabljamo kozmetiko Dermaceutic, ki vsebuje visoke koncentracije in optimalne kombinacije aktivnih sestavin kot so: glikolna kislina, salicilna kislina, mlečna kislina, ferulična kislina, citronska kislina, azelaična in fitinska kislina, retinol, resorcinol, kojična kislina in arbutin.

 

Pred izvedbo postopka se opravi strokovni posvet, pri katerem dobite tudi vse potrebne napotke za pripravo kože na postopek in nadaljno nego doma.

 

MASK PEEL 

Zelo površinski kemični piling, primeren za nečisto, mešano, mastno kožo, razširjene pore, neenakomeren ten kože. Je kratek 10 minutni postopek za globinsko čiščenje kože.

Pred postopkom kožo očistimo, nato nanesemo piling. Čas delovanja pilinga prilagodimo stanju in tipu vaše kože, na koncu nanesemo še kremo z zaščitnim faktorjem SPF50+.

Po postopku lahko normalno funkcionirate, saj se koža minimalno lušči in ne povzroči družbenega izostanka. Priporoča se 4-6 ponovitev z 14 dnevnim razmakom med postopki.

Trajanje: 10min

Cena: 50€

 

MASK PEEL (PAKET 4 PILINGOV)

Cena: 160€

 

 

MILK PEEL 

Površinski kemični piling, primeren za izboljšanje teksture kože, ožanje por, fine linije, pusto kožo, posvetlitev površinskih pigmentacij ter lep sijaj kože. Je kratek 10 minutni postopek primeren za vse tipe in fototipe kože.

Prav tako kot pri prvem kožo naprej očistimo, nanesemo piling in postopek zaključimo z nanosom kreme z zaščitnim faktorjem SPF50+.

Drugi do tretji dan po postopku je opazno nežno luščenje kože, vendar ne zahteva družbenega izostanka.

Za doseganje najboljših rezultatov se priporoča 4-6 ponovitev  z 14 dnevnim razmakom med postopki.

Trajanje: 10min

Cena: 60€

MILK PEEL (PAKET 4 PILINGOV)

Cena: 200€

MELA PEEL FORTE

Srednje globok piling, namenjen posvetlitvi vseh vrst pigmentnih madežev – melazma, po vnetne pigmentacije, starostne in sončne pigmentacije ter istočasno izboljša teksturo kože.

Postopek traja 15-20min. Kožo najprej očistimo in zaključimo z nanosom pilinga. Po njem je vidno nežno luščenje kože, vendar ne zahteva družbenega izostanka. Po postopku je obvezna vsaj 30 dnevna uporaba nočne kreme Mela Cream in kreme z zaščitnim faktorjem SPF50+.

Priporoča se 1-2 postopka v razmaku 30 dni.

Trajanje: 15-20min

Cena: 150€

COSMO PEEL 12%°IN 15%
Srednje globok in najmočnejši kemični piling in na področju anti age tretmajev.
Gre za postopek s katerim pospešimo celično obnovo kože, zato je primeren predvsem za odstranjevanje gub, odstranjevanje pigmentnih madežev, odstranjevanje brazgotin od aken in odstranjevanju nepravilnosti v teksturi kože.
Koncentracija pilinga se izbere glede na tip in stanje kože, toleranco na kemični piling in pripravljenost stranke na intenzivnost pilinga. 
Postopek traja 15-20min.
Kožo najprej očistimo in nadaljujemo z nanosom pilinga (dve plasti). Postopek zaključimo z nanosom Cosmo kreme. Med postopkom koža lahko pordi, čuti se rahlo zbadanje ali pekoč občutek, enako kot pri ostalih pilingih. 
Čez 2-3 dni nastopi želeno luščenje kože, ki traja do teden dni. Pri večji koncentraciji je luščenje bolj izrazito.
Po postopku je obvezna uporaba kreme z zaščitnim faktorjem SPF50+.
Priporoča se 2-4 ponovitve z 14 dnevnim razmakom med postopki.
Trajanje: 15-20min


COSMO PEEL 12%
Cena: 100€


COSMO PEEL 12% (PAKET 2 PILINGOV)
Cena: 180€


COSMO PEEL 15%
Cena: 140€


COSMO PEEL 15% (PAKET 2 PILINGOV)
Cena: 250€

bottom of page