top of page

PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Podaljševanje trepalnic je postopek, pri katerem zagotovimo urejen videz, brez vsakdanjega nanašanja maskare. Trepalnice izgledajo daljše in gostejše.

V našem salonu Vam nudimo podaljševanje trepalnic s tehniko 1 na 1, pri kateri se trepalnice nanašajo ročno na vsako posebej. Najprej jih očistimo, nato na vsako naravno trepalnico prilepimo podaljšano trepalnico. Izberemo lahko različno dolžino, debelino in ukrivljenost trepalnic.

Trajanje postopka je odvisno od števila oziroma gostote trepalnic.

Uporabljamo visoko kakovostne materiale priznane znamke Xtreme lashes, ki so vodilni  v podaljševanju trepalnic.

Obstojnost je odvisna predvsem od cikla rasti vsake posameznice, saj trepalnica izpade skupaj z naravno. Če je rast trepalnic počasnejša, je obstojnost daljša. Trepalnice so obstojne vse do 8 tednov, korekcija pa se priporoča približno na 4 tedne. Obstojnost lahko bistveno podaljšamo tudi z nego doma, tako da skrbimo da so vsak dan počesane in čiste. Trepalnice so odporne na vodo, zato jih umivanje/tuširanje ne poškoduje. Priporočljivo je le, da jih ne močite prvih 24 ur. S podaljšanimi trepalnicami se prav tako lahko kopate v morju ali bazenu. Po želji lahko dodatno  uporabljate tudi maskaro, barvico za oči ali eyeliner, vendar je priporočena uporaba izdelkov, ki ne vsebujejo olja.

Trajanje: 120 – 150 min

Cena:  65€

KOREKCIJA PODALJŠANIH TREPALNIC

Manj kot polovica

Trajanje: 45 min

Cena: 30€ 

Polovica

Trajanje: 60 min

Cena: 40€ 

Več kot polovica

Trajanje: 75 min

Cena: 50€ 

ODSTRANJEVANJE PODALJŠANIH TREPALNIC

Trajanje: 15 min

Cena: 15€

bottom of page