NEYES BROWS OBLIKOVANJE OBRVI

Neyes brows je metoda za oblikovanje in rehabilitacijo naravnih obrvi, brez agresivnih posegov v kožo. Gre za postopek pri katerem, oblikujemo naravne obrvi na naraven način, zato se obrvi rehabilitirajo in sčasoma postanejo takšne kakršne želite.

Ker je rehabilitacija obrvi dolgotrajen postopek, je pomembno, da si stranka ne oblikuje več obrvi sama doma.

Postopek je personaliziran za vsako stranko posebej. Obrvi oblikujemo glede na njihovo obliko in na obliko obraza vsake stranke.

Končni rezultat je obstojen do 6 tednov.

Pri delu uporabljamo vrhunske materiale Neyes Brows, ki so prilagojeni različnim tipom kože, tudi najbolj občutljivi.

Pred začetkom postopka se najprej posvetujemo s stranko. Posvetimo se njenim željam in skupaj določimo optimalno obliko in barvo obrvi.

Postopek začnemo s čiščenjem, nato obrvi pobarvamo z izbranim odtenkom. Barvo pustimo učinkovati do 15min. Sledi personalizirano merjenje obrvi. Z nitko določimo začetek obrvi, najvišjo točko obrvi in konec obrvi, da dobimo 3 točke po katerih zarišemo okvir.  Sledi oblikovanje obrvi., pri katerem najprej postrižemo vse predolge dlačice, nato z voskom odstranimo obrvi izven zarisanega okvirja. S pinceto odstranimo še posamezne dlačice, da dosežemo popolno obliko obrvi. Postopek zaključimo z zapolnjevanjem obrvi s pomočjo svinčnika za obrvi in zasenčimo s senčilom.

Stranki lahko na njeno željo, po meri izdelamo šablono, za uporabo doma.

Trajanje: 60min

Cena: 37€

VZDRŽEVANJE OBRVI DO 6 TEDNOV

Trajanje: 30 -45min

Cena: 29€