top of page

LAMINACIJA OBRVI

Laminacija obrvi je trajen, neboleč postopek oblikovanja obrvi,  pri katerem dlačice s posebnimi losjoni oblikujemo in tako dosežemo željeno obliko in navidezno gostoto.

Po postopku so obrvi bolj polne in izrazite, rezultat pa je obstojen od 4-6 tednov. Obstojnost je odvisna od cikla rasti vsakega posameznika. Laminacija je primerna za vsakogar, izvaja se lahko na tankih in redkih ali na močnejših in neubogljivih dlačicah. Pri delu uporabljamo materiale znamke InLei.

Obrvi najprej očistimo, nato s krtačko in vodotopnim lepilom pričvrstimo dlačice navzgor.

Nanesemo prvi losjon in pustimo učinkovati 6-12 min. Sledi nanos drugega losjona, s katerim dlačice nahranimo in navlažimo. Pustimo učinkovati 5-8 min.

Nanesemo še tretji losjon, s katerim dlačice zafiksiramo in ga pustimo učinkovati 5 min. Po želji lahko obrvi še pobarvamo in tako dosežemo še bolj viden učinek.

Postopek zaključimo z voskanjem. S pinceto odstranimo še posamezne dlačice, da dosežemo popolno obliko obrvi.

Priporočeno je, da 24 ur po postopku obrvi ne močite ali izpostavljate pari (savna). Odsvetovana je tudi uporaba ličil na tem predelu. Po pretečenih 24 urah, je dovoljeno vse, saj bodo obrvi ostale na mestu, dokler se ne obnovi celoten cikel rasti.

Trajanje: 60 – 75 min

Cena: 45€

bottom of page