KERATINSKO VIHANJE TREPALNIC

Keratinsko vihanje trepalnic je postopek, pri katerem s pomočjo posebnih tekočin naravne trepalnice privzdignemo in zavihamo. Po postopku so videti daljše in bolj polne, rezultat pa je obstojen do 4 tedne ali več. Obstojnost je odvisna od cikla rasti vsakega posameznika. Postopek je primeren tako za ženske kot moške. Izvaja se lahko na kratkih ali dolgih trepalnicah. Pri delu uporabljamo materiale znamke Neyes Lashes.

Trepalnice najprej očistimo, nato izberemo velikost silikonske blazinice, glede na dolžino naravnih trepalnic. Blazinico pritrdimo na zgornjo veko in nanjo s posebnim vodotopnim lepilom pričvrstimo trepalnice, ki jih moramo ločiti vsako posebej. Nato nanesemo lifting losjon, ki ga pustimo delovati in ga po 10 min speremo. Sledi nanos fixing losjona. Postopek je enak kot pri nanosu prvega. Po žeji lahko trepalnice še pobarvamo in tako dosežemo še bolj viden učinek. Trepalnice očistimo in nanesemo keratinski booster, s katerim postopek zaključimo.

Priporočeno je, da 24 ur po postopku trepalnic ne močite ali izpostavljate pari (savna). Odsvetovana je tudi uporaba ličil. Po pretečenih 24 urah je dovoljeno vse, saj bodo trepalnice ostale enake, dokler se ne obnovi celoten cikel rasti.

Trajanje: 45 – 60 min

Cena: 40€